Hoofdweg 22
9307 PB Steenbergen (Dr.)
Tel.: (0592) 65 63 63
info@jachtluststeenbergen.nl

A la carte

 

 

 

a la carte


Voorgerechten

 


Geitenkaas uit de streek
Biologische gegrilde geitenkaas met frisse veldsla,restaurant roden
notendressing en julienne van zoetzure appel,
afgemaakt met appelstroop.     € 11,00

 

 

Carpaccio van het Noorden
Huisgemaakte carpaccio van Drents weiderund, salade met notendressing,
reepjes Groninger kruidnagelworst en rasp
van reijpenaar . € 11,50

 

Plankje van het seizoen
Paté van reebok, terrine van gevogelte met huisgerookte eendenborst,
coppa en rillette van wild zwijn
met chutney van appel en peer. € 11,50wildgerechten

 

Uiensoep
Krachtige uiensoep met scheutje bockbier
en crostini met reijpenaer.€ 5,75

 

Mosterdsoep
Licht gebonden mosterdsoep met een laagje room € 5,75

 

 

 

Hoofdgerechten  alacarte

Biefstuk van Drents weiderund
Op lage temperatuur gegaard en in de boter gebakken biefstuk
met romige saus met verse peper. € 27.00

 

Varkenshaas
Gebraden varkenshaas met roomsaus vanslapen en eten
kastanjechampignons. € 22,50



Boerderij eend
a la minute gebraden eendenborst
met saus van appel en calvados. € 23,50

 

Hazenpeper op Oud Hollandse wijze
Stoof van hazenvlees uit de achterbout met wintergroenten
en veenbessen en kastanje puree € 24,50

 

Duo van Hert
Stoof van hertenbout en in de boter gebakken hertenbiefstuk met
saus van Terschellinger veenbessen en rode wijn. € 24,50



Fazant en zuurkool
gebraden borst van fazantenhaan op een bedje van zuurkool met
spekjes en room en perensaus. € 25,50

 

Duo van Vis
In de oven gegaarde kabeljauw filet en filet van zalmlekker eten
met zeezout en fijne groenten, afgemaakt met
roomboter en bieslook.  € 23,50

 

 


Nagerechten

Fensje met sinaasappelsaus
Warm geserveerd flensje met vanilleijs en saus van sinaasappelwild arrangement
met scheutje grand marnier. € 8,00

 

Chocolade proeverij
Chocolade taartje on a stick, chocolademousse met cappuccino-ijs,
en warm geserveerd chocoladecakeje met moccasaus. €8,00

 

 

Najaar dessert
Gekarameliseerde conferencepeer met kaneelijs,
chocoladesaus en slagroom. € 8,00

 

Proeverij van sorbetijs
Diverse soorten sorbet ijs met slagroom.€ 8,00

 

Ons favoriete kaasplankje 
kaasplankje van de Hollandse kaassoorten, Wolvega bleu,restaurant roden Tijnjetaler,  Hollandse schapenkaas, Eener geitenkaas, Terschellinger rood-schimmelkaas en rasp vanReijpenaer v.s.o.p. € 9,75

 

Verschillende dessert koffies
€ 6,25 per glas

  • Actueel

    Kerst menu's

    Met de kerstdagen serveren wij weer twee menu’s U hebt…

    wildgerechten

        Wij hebben weer heerlijke gerechten op…

    openingstijden

      vanaf september is ons restaurant geopend van…

    Arrangementen

      hotelarrangementen Er even tussen uit, heerlijk eten…

    Diner kado Bon

    Een zeer gewaardeerd kado om te geven.  …