Hoofdweg 22
9307 PB Steenbergen (Dr.)
Tel.: (0592) 65 63 63
info@jachtluststeenbergen.nl

A la carte

 

 

 

a la carte


Voorgerechten

 


Geitenkaas van het Wad
Frisse veldsla met gekruimelde biologische geitenkaas uit
Oudebiltzijl en diverse garnituren met notendressing.  € 10,00asperge menu

 

 

Gratin van kastanjechampignons
Kastanjechampignons gevuld met eigen mousse met room en bieslook,
gegratineerd met boerenbrie,  frisse veldsla en soja dressing. € 10,00

aspergemenu

Fantasie van asperges
Carpaccio van Drouwenerveens scharrelvarken met salade van
nieuwe aardappel, huisgerookte eendenborst met balsamico en
asperge, en taartje van gerookte zalm
met honing-mosterddressing  € 12,50

 

Trio van gevogelte
Carpaccio van chioggabiet, ambachtelijk gerookte eendenborst,
gerookte kalkoenborst, bouquet van notensla, eendenlevermousse
met kwartelei, afgemaakt met pompoendressing. € 12,50sreekprodukten

 

 

Drentse bouillon
Krachtige bouillon van weiderund vol vlees en bouquet
van groenten uit het seizoen. € 6,00

 

Aspergesoep
Licht gebonden soep van asperges met roerei en bieslook
afgemaakt met room. € 5,75

 

 

 

Hoofdgerechten  alacarte
 drents weiderund

Biefstuk van Drents weiderund
In de boter gebakken biefstuk van weiderund
met saus van salie en rode port. € 27.00

 

Boeren ham met asperges
Ambachtelijke boerenham met boterjus en ei
geserveerd met garnituur van nieuwe aardappel. € 24,50

asperges
 
Vegetarisch hoofdgerecht
Asperges met huisgemaakte quiche € 22,50

 

Weiderund uit het pannetje
Stoof van Drents weiderund met groenten bouquet,
en aardappelpuree.  € 23,50

 

Biefstuk van Hertenbout
In de boter gebakken biefstuk van hertenbout met
saus van Terschellinger veenbessen en rode wijn. € 25,50restaurant steenbergen

 

 

Stoof van boerderij eend
Heerlijk malse gestoofde bouten van eend met saus van
eigen jus en stoofpeer.  € 23,50

 

Zalm met aspergesstreekprodukten restaurant
Lauwwarme zalm met dilleboter en citroen,
asperges en garnituur van nieuwe aardappelen
roomboter en bieslook.  € 24,50

 

 


Nagerechten

Aardbeienproeverij
Carpaccio van aardbeien met sorbetijs,
aardbeienparfait en taartje van aardbeien en limoen.  € 8,50

 

Chocolade proeverij
Chocolade taartje on a stick, chocolademousse met cappuccino-ijs,
en warm geserveerd chocoladecakeje met moccasaus. €8,50

 

 

Brulee
Creme brulee met ambachtelijk kaneelijs en slagroom. € 8,25

 

Proeverij van sorbetijs
Diverse soorten sorbet ijs met slagroom.€ 8,00

 

Ons favoriete kaasplankje 
kaasplankje van de Hollandse kaassoorten, Wolvega bleu,restaurant roden Tijnjetaler,  Hollandse schapenkaas, Eener geitenkaas, Terschellinger rood-schimmelkaas en rasp vanReijpenaer v.s.o.p. € 10,25

 

Verschillende dessert koffies
€ 6,50 per glas