Hoofdweg 22
9307 PB Steenbergen (Dr.)
Tel.: (0592) 65 63 63
info@jachtluststeenbergen.nl

A la carte

 

 

 

a la carte


Voorgerechten

 


Geitenkaas van het Wad
Frisse veldsla met gekruimelde biologische geitenkaas uit
Oudebiltzijl en diverse garnituren met notendressing.  € 10,00

 

 

Gratin van kastanjechampignons
Kastanjechampignons gevuld met eigen mousse met room en bieslook,
gegratineerd met boerenbrie,  frisse veldsla en soja dressing. € 10,00

 

Plankje uit de Streek
Carpaccio van Drents weiderund, gerookte ham van Drents weidelam en
carpaccio van Drouwenerveens grasvarken met rillette van grasvarken,restaurant steenbergen
frisse veldsla met notendressing, notenpaté
en siroop van wasabi en soja.  € 12,50

 

Trio van gevogelte
Carpaccio van chioggabiet, ambachtelijk gerookte eendenborst,
gerookte kalkoenborst, bouquet van notensla, eendenlevermousse
met kwartelei, afgemaakt met pompoendressing. € 12,50

restaurant roden

Drentse bouillon
Krachtige bouillon van weiderund vol vlees en bouquet
van groenten uit het seizoen. € 6,00

 

Mosterdsoep
Licht gebonden Drentse mosterdsoep met een laagje room € 6,00

 

 

 

Hoofdgerechten  alacarte

Biefstuk van Drents weiderund
In de boter gebakken biefstuk van weiderund
met saus van salie en rode port. € 27.00

slapen en eten

Varkenshaas
Gebraden varkenshaas met boerenbrie gevuld en omwikkeld met
rauwe ham van Drouwenerveens grasvarken met saus van
verse peper en room. € 24,50



Vegetarisch hoofdgerecht
Fantasie van verse groenten en huisgemaakte quiche € 22,50

 

Weiderund uit het pannetje
Stoof van Drents weiderund met groenten bouquet,
en aardappelpuree.  € 23,50

 

Biefstuk van Hertenbout
In de boter gebakken biefstuk van hertenbout met
saus van Terschellinger veenbessen en rode wijn. € 25,50

restaurant steenbergen

Stoof van boerderij eend
Heerlijk malse gestoofde bouten van eend met saus van
eigen jus en stoofpeer.  € 23,50

 

Duo van Vis
In de oven gegaarde kabeljauw filet en filet van zalmlekker eten
met zeezout en fijne groenten, afgemaakt met
roomboter en bieslook.  € 23,50

 

 


Nagerechten

Lekkerste in het vierkant
Proeverij dessert van verschillende lekkernijen.  € 8,50

 

Chocolade proeverij
Chocolade taartje on a stick, chocolademousse met cappuccino-ijs,
en warm geserveerd chocoladecakeje met moccasaus. €8,50

 

 

Brulee
Creme brulee met ambachtelijk kaneelijs en slagroom. € 8,25

 

Proeverij van sorbetijs
Diverse soorten sorbet ijs met slagroom.€ 8,00

 

Ons favoriete kaasplankje 
kaasplankje van de Hollandse kaassoorten, Wolvega bleu,restaurant roden Tijnjetaler,  Hollandse schapenkaas, Eener geitenkaas, Terschellinger rood-schimmelkaas en rasp vanReijpenaer v.s.o.p. € 10,25

 

Verschillende dessert koffies
€ 6,50 per glas

  • Actueel

    menu

        ala carte kaart. of ons  maandmenu  …

    openingstijden

        Restaurant is geopend van woensdag t/m…

    Arrangementen

      hotelarrangementen Er even tussen uit, heerlijk eten…

    Diner kado Bon

    Een zeer gewaardeerd kado om te geven.  …

    Gevarieerde omgeving

    De “kop van Drenthe”, een landschap met een…