Hoofdweg 22
9307 PB Steenbergen (Dr.)
Tel.: (0592) 65 63 63
info@jachtluststeenbergen.nl

A la carte

 

 

 

a la carte


Voorgerechten

 


Geitenkaas uit de streek
Biologische gegrilde geitenkaas met frisse veldsla,restaurant roden
notendressing en julienne van zoetzure appel,
afgemaakt met appelstroop.     € 11,00

 

 

Carpaccio van het Noorden
Huisgemaakte carpaccio van Drents weiderund, salade met notendressing,
reepjes Groninger kruidnagelworst en rasp
van reijpenaar . € 11,50

 

Plankje van het seizoen
Paté van reebok, terrine van gevogelte met huisgerookte eendenborst,
coppa en rillette van wild zwijn
met chutney van appel en peer. € 11,50wildgerechten

 

Uiensoep
Krachtige uiensoep met scheutje bockbier
en crostini met reijpenaer.€ 5,75

 

Mosterdsoep
Licht gebonden mosterdsoep met een laagje room € 5,75

 

 

 

Hoofdgerechten  alacarte

Biefstuk van Drents weiderund
Op lage temperatuur gegaard en in de boter gebakken biefstuk
met romige saus met verse peper. € 27.00

 

Varkenshaas
Gebraden varkenshaas met roomsaus vanslapen en eten
kastanjechampignons. € 22,50



Boerderij eend
a la minute gebraden eendenborst
met saus van appel en calvados. € 23,50

 

Hazenpeper op Oud Hollandse wijze
Stoof van hazenvlees uit de achterbout met wintergroenten
en veenbessen en kastanje puree € 24,50

 

Duo van Hert
Stoof van hertenbout en in de boter gebakken hertenbiefstuk met
saus van Terschellinger veenbessen en rode wijn. € 24,50



Fazant en zuurkool
gebraden borst van fazantenhaan op een bedje van zuurkool met
spekjes en room en perensaus. € 25,50

 

Duo van Vis
In de oven gegaarde kabeljauw filet en filet van zalmlekker eten
met zeezout en fijne groenten, afgemaakt met
roomboter en bieslook.  € 23,50

 

 


Nagerechten

Fensje met sinaasappelsaus
Warm geserveerd flensje met vanilleijs en saus van sinaasappelwild arrangement
met scheutje grand marnier. € 8,00

 

Chocolade proeverij
Chocolade taartje on a stick, chocolademousse met cappuccino-ijs,
en warm geserveerd chocoladecakeje met moccasaus. €8,00

 

 

Najaar dessert
Gekarameliseerde conferencepeer met kaneelijs,
chocoladesaus en slagroom. € 8,00

 

Proeverij van sorbetijs
Diverse soorten sorbet ijs met slagroom.€ 8,00

 

Ons favoriete kaasplankje 
kaasplankje van de Hollandse kaassoorten, Wolvega bleu,restaurant roden Tijnjetaler,  Hollandse schapenkaas, Eener geitenkaas, Terschellinger rood-schimmelkaas en rasp vanReijpenaer v.s.o.p. € 9,75

 

Verschillende dessert koffies
€ 6,25 per glas