Hoofdweg 22
9307 PB Steenbergen (Dr.)
Tel.: (0592) 65 63 63
info@jachtluststeenbergen.nl

A la carte

 

 

 

alacarte


Voorgerechten  alacarte

 


Geitenkaas uit de streek
Biologische gegrilde geitenkaas met frisse veldsla,
notendressing en julienne van zoetzure appel,
afgemaakt met appelstroop.     € 11,00

 

 

Carpaccio van hert en zwijn
Carpaccio van hertenham en coppa van wild zwijn,
taartje van zuurkool, veldsla en notendressing,
afgemaakt met stroop van wasabi en soja. € 12,50

 

 

Duo van gevogelte
Paté van fazant en terrine van wilde gans, op een bedje van
veldsla met notendressing, geserveerd met chutney van
gekarameliseerde stoofpeer.  € 12,50

 

Soep van het seizoen
Bouillon van fazant en gevogelte met zuurkool. € 5,75

 

Herfstachtige uiensoep
Gebruneerde uiensoep afgemaakt met een scheutje bokbier
en crostini met Friese Tijnjetaler.  €  5,75

 

Mosterdsoep
Licht gebonden mosterdsoep op Drentse wijze  € 5,75

 

 

Hoofdgerechten  alacarte
alacarte

Tournedos van Drents weiderund
Tournedos in de boter gebakken met een dakje van paddenstoelen en
fijne groenten, en saus van rode port met verse salie.   € 27,00

 

Weiderund uit het pannetje
Stoofpotje van Drents weiderund met fijne groenten,
rozemarijn en thijm. € 23,00

 

Fazant op oud Hollandse wijze
Gebraden fazantenborst in spek gerold, op een bedje
van zuurkool met room, afgemaakt met een saus van
eigen jus en winterpeer.  € 24,50

 

Hert op Jachtlust wijzewildmenu
Een heerlijke stoofpot van hertenbout met veenbessen en
een scheutje rode wijn.  € 23,50

 

Kabeljauw a la antiboise
In de boter gebakken kabeljauwfilet
met een dakje van verse tomaat, balsamico en groene kruiden. € 24,50

 

 


Nagerechten  alacarte

Chocolade proeverij
Chocolade taartje on a stick, chocolademousse met cappuccino-ijs,
en warm geserveerd chocoladecakeje met moccasaus. €8,00

 

 

Herfst dessert
Verrassend dessert van creme brulee met roomijs van anijs,
chocolademousse en sorbetijs van framboos. € 8,00culinair

 

Sorbet van het seizoen
Diverse soorten sorbet ijs met verse fruitsoorten van het seizoen.€ 8,00

 

Ons favoriete kaasplankje 
kaasplankje van de Hollandse kaassoorten, Wolvega bleu,restaurant roden Tijnjetaler,  Hollandse schapenkaas, Friese nagelkaas, Terschellinger rood-schimmelkaas en rasp vanReijpenaar v.s.o.p. € 9,75

 

Verschillende dessert koffies
€ 6,25 per glas

  • Actueel

    kerst menu's

    25 en 26 december Ook dit jaar hebt…

    openingstijden

    In de wintermaanden is ons restaurant geopend van…

    wildarrangementen

      Voor veel liefhebbers hebben wij weer een…

    Menu

    menu Speciaal voor onze gasten die zich graag…

    Diner kado Bon

    Een zeer gewaardeerd kado om te geven.  …