Hoofdweg 22
9307 PB Steenbergen (Dr.)
Tel.: (0592) 65 63 63
info@jachtluststeenbergen.nl

A la carte

 

 

 

a la carte


Voorgerechten

 


Geitenkaas van het Wad
Frisse veldsla met gekruimelde biologische geitenkaas uit
Oudebiltzijl en diverse garnituren met notendressing.  € 10,00asperge menu

 

 

Gratin van kastanjechampignons
Kastanjechampignons gevuld met eigen mousse met room en bieslook,
gegratineerd met boerenbrie,  frisse veldsla en soja dressing. € 10,00

 

Plankje uit de streek
Carpaccio van Drouwenerveens scharrelvarken, carpaccio van
lamsham en weiderund carpaccio  € 12,50

 

Trio van gevogelte
Carpaccio van chioggabiet, ambachtelijk gerookte eendenborst,
gerookte kalkoenborst, bouquet van notensla, eendenlevermousse
met kwartelei, afgemaakt met pompoendressing. € 12,50sreekprodukten

 

 

Drentse bouillon
Krachtige bouillon van weiderund vol vlees en bouquet
van groenten uit het seizoen. € 6,00

 

Mosterdsoep
Romige mosterdsoep op Drentse wijze   € 6.00

 

 

 

Hoofdgerechten  alacarte
 drents weiderund

Biefstuk van Drents weiderund
In de boter gebakken biefstuk van weiderund
met saus van salie en rode port. € 27.00
 
Vegetarisch hoofdgerecht
Asperges met huisgemaakte quiche € 22,50

 

Lamsrack op oud Hollandse wijze
Aan het bot gegaarde lamsrug
met een saus van honing en tijm. € 25.50

 

Weiderund uit het pannetje
Stoof van Drents weiderund met groenten bouquet,
en aardappelpuree.  € 23,50

 

Biefstuk van Hertenbout
In de boter gebakken biefstuk van hertenbout met
saus van Terschellinger veenbessen en rode wijn. € 25,50restaurant steenbergen

 

 

Stoof van boerderij eend
Heerlijk malse gestoofde bouten van eend met saus van
eigen jus en stoofpeer.  € 23,50

 

Trio van Vis
Kabeljauw, zalm en gamba’s met zeezout en fijn
groenten bouquet in de oven gegaard. € 24.50

streekprodukten restaurant

Nagerechten

Aardbeienproeverij
Carpaccio van aardbeien met sorbetijs,
aardbeienparfait en taartje van aardbeien en limoen.  € 8,50

 

Chocolade proeverij
Chocolade taartje on a stick, chocolademousse met cappuccino-ijs,
en warm geserveerd chocoladecakeje met moccasaus. €8,50

 

 

Brulee
Creme brulee met ambachtelijk kaneelijs en slagroom. € 8,25

 

Proeverij van sorbetijs
Diverse soorten sorbet ijs met slagroom.€ 8,00

 

Ons favoriete kaasplankje 
kaasplankje van de Hollandse kaassoorten, Wolvega bleu,restaurant roden Tijnjetaler,  Hollandse schapenkaas, Eener geitenkaas, Terschellinger rood-schimmelkaas en rasp vanReijpenaer v.s.o.p. € 10,25

 

Verschillende dessert koffies
€ 6,50 per glas

  • Actueel

    menu

        ala carte kaart. of ons  menu  …

    openingstijden

        Restaurant is geopend van…    …

    Arrangementen

      hotelarrangementen Er even tussen uit, heerlijk eten…

    Diner kado Bon

    Een zeer gewaardeerd kado om te geven.  …

    Gevarieerde omgeving

    De “kop van Drenthe”, een landschap met een…