Hoofdweg 22
9307 PB Steenbergen (Dr.)
Tel.: (0592) 65 63 63
info@jachtluststeenbergen.nl

A la carte

 

 

 

a la carte


Voorgerechten

 

Carpaccio van weiderund
Lauwwarme carpaccio van Drents weiderund met
bouquet van veldsla en sojadressing.  € 12,50asperge menu

 

Gratin van kastanjechampignons
Kastanjechampignons gevuld met eigen mousse met room
en bieslook, gegratineerd met boerenbrie,
frisse veldsla en soja dressing. € 10,00

 

Plankje van het seizoen
Carpaccio van hertenham met zuurkool bavarois enrestaurant Steenbergen
veenbessendressing,
coppa van wildzwijn met een taartje van zwijnsrillette
met een dressing van honing en mosterd.  € 12,50

 

Proeverij van eend
Carpaccio van huisgerookte eendenborst,
paté van eend, terrine van gans,
afgemaakt met kwartelei en pompoendressing. € 12,50

 

 

Drentse bouillon
Krachtige bouillon van weiderund vol vlees en bouquet
van groenten uit het seizoen. € 6,00

 

Mosterdsoep
Romige mosterdsoep op Drentse wijze   € 6.00

 

 

 

Hoofdgerechten  alacarte
 

Entrecote  van Drents weiderund
In de boter gebakken entrecote met saus van
verse salie en rode port. € 25.50
 
Vegetarisch hoofdgerecht
Diverse groenten
 met huisgemaakte quiche € 22,50

 

Combinatie van eend
Gebraden borst van tamme eend
en gestoofde bout van wilde eend,
wildsaus met herfstappel en calvados.  € 25.50

 

Weiderund uit het pannetje
Stoof van Drents weiderund met groenten bouquet,
en aardappelpuree.  € 23,50

 

Biefstuk van Hertenbout
In de boter gebakken biefstuk van hertenbout met
saus van Terschellinger veenbessen en rode wijn. € 25,50

 

 

Hazenpeper 
Gebraden en gestoofd vlees van hazenbout.  € 25,00

 

Trio van Vis
Kabeljauw, zalm en gamba’s met zeezout en fijn
groenten bouquet in de oven gegaard. € 24.50

Nagerechten

Herfst dessert 
Chocolademousse, brulee met gekarameliseerde peer,
taartje van framboos met zwarte bessenijs en slagroom.  € 8,50

 

Chocolade proeverij
Chocolade taartje on a stick, chocolademousse met cappuccino-ijs,
en warm geserveerd chocoladecakeje met moccasaus. €8,50

 

 

Brulee
Creme brulee met ambachtelijk kaneelijs en slagroom. € 8,25

 

Proeverij van sorbetijs
Diverse soorten sorbet ijs met vers fruit en slagroom.€ 8,00

 

Ons favoriete kaasplankje 
kaasplankje van de Hollandse kaassoorten, Wolvega bleu,restaurant roden Tijnjetaler,  Hollandse schapenkaas, Eener geitenkaas, Terschellinger rood-schimmelkaas en rasp vanReijpenaer v.s.o.p. € 10,25

 

Verschillende dessert koffies
€ 6,50 per glas

  • Actueel

    menu

        vanaf 15 oktober begint het wildseizoen…

    openingstijden

        Restaurant is geopend van…    …

    Arrangementen

      hotelarrangementen Er even tussen uit, heerlijk eten…

    Diner kado Bon

    Een zeer gewaardeerd kado om te geven.  …

    Gevarieerde omgeving

    De “kop van Drenthe”, een landschap met een…